Bijeenkomsten

Algemeen
Bijeenkomst met een groep (onbekende) mensen waaronder enkele vraagstellers. De overige deelnemers zijn representant of toeschouwer. Afhankelijk van de vraag kan een familiesysteem, een verlangen, (ziekte)symptoom of een organisatie worden opgesteld. Niet alleen de vraagstellers maar ook de representanten en toeschouwers ervaren de helende werking van de opstelling. Als vraagsteller ben je vrij in te kiezen door wie je begeleid wilt worden en via welke methode. Kun je niet kiezen dan helpen we je daarbij.
Een opstelling duurt meestal ongeveer een uur zodat op een dagdeel maximaal twee opstellingen gedaan kunnen worden. Tussendoor is ruimte voor een kopje thee of koffie.

Avonden

Een avond begint om 19.30 (inloop vanaf 19,15) en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Er zijn over het algemeen twee vraagstellers en maximaal 10 representanten.

Zaterdagen

Een zaterdag begint om 10.00 (inloop vanaf 9.45) met een uur pauze voor de lunch (inclusief!) tot uiterlijk 17.00 uur.  We begeleiden 5 opstellingen. Er zijn dus vijf vraagstellers en ongeveer 3 representanten.