Wie zijn wij

Wij zijn Selma van Huijzen en Ton Meulman.

Ton is tot september 2022 lerarenopleider  wiskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is Reiki master en mindfulness trainer.Hij heeft de opleiding Systemisch werken en waarnemen bij “De Verheldering” (Hans van den Berg) gedaan. “De ervaring van het staan in het wetende veld in volle openheid voor alles wat zich aandient is elke keer weer geweldig”. Ook heeft hij deelgenomen aan vele bijeenkomsten met Franz Ruppert.

Selma is jarenlang werkzaam geweest als kinder-ergotherapeut en geeft nu les aan de Hogeschool Rotterdam. Zij heeft cursussen “Het opstellen van het verlangen volgens F. Ruppert” en “Het opstellen van het Verlangen in de één op één situatie” bij “LadyBird” (Bärbel Renaud) gevolgd. “Het mooie van opstellingen is dat met weinig woorden de essentie wordt weergegeven”.

Als we samen opstellingen begeleiden versterken we onze aanwezigheid, en raken de deelnemers nog meer betrokken bij wat er in het stille midden gebeurt. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen, en om van de nieuwste inzichten op de hoogte te blijven.

Sinds 2013 doen wel elk jaar inspiratie op bij de tweedaagse seminars van Franz Ruppert.  We volgend de ontwikkelingen in zijn theorie en methode op de voet. Verder zijn wij betrokken bij een intervisiegroep gericht op het opstellen van het Verlangen volgens Ruppert. Met enige regelmaat ontwikkelen we ons verder zoals bij “Het wijze lichaam” van Interakt.
Op facebook vind je ons onder de naam wetendveld.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com