Systemische coaching

Soms kom je in je leven in een periode waarin je uitgedaagd wordt op zoek te gaan naar je ware Zelf. Systemische verstoringen kunnen daarbij een heldere blik in de weg staan. Werken met het systeem in plaats van met het probleem geeft een verandering in de onderstroom. Die verandering werkt door in je relaties met je partner, met vrienden en met collega’s.

Een traject begint met het onderzoeken in welk systeem de oorzaak ligt. Daarna wordt de verstoring in dat systeem opgehelderd door systemische vragen of individuele opstellingen. Een traject bestaat uit enkele sessies van een uur.

Eén van onze deelnemers beschreef het proces dat dan op gang komt als “het pellen van een ui”. Je zet steeds nieuwe stappen in je helende proces.

De coaching bij Wetendveld onderscheidt zich door de combinatie van onze ervaringen als coach en de flexibele manier waarop wij naar systemen kijken.

In elk geval zul je elke keer stappen kunnen zetten in je proces. Welke stappen dat zijn kun je van tevoren niet weten want:

 “Pas als je moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

Paolo Coelho

Wij vinden het belangrijk dat je je proces zo veel mogelijk in eigen hand neemt.  Vandaar dat wij geen vast, voor iedereen geldend traject aanbieden.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com